סלט מאוד פשוט ובכל זאת מיוחד. כאשר מפגישים יחד קוביות של תפוחי אדמה, בתוספת בצל ירוק, בצים קשות, מלפפון כבוש, ומיונז ערבוב קצר ומקבלים סלט עדין וטעים מאוד.

החומרים: ל-6 מנות

6 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לקוביות

6 גבעולי בצל ירוק

7 מלפפונים כבושים במלח

2 כפות מיונז

7 ביצים קשות חתוכות לרבעים

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה: 

מחממים תנור לחום של 220 מעלות. יוצקים מים לסיר מוסיפים כפית מלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומבשלים כ-10 דקות (שלא יהיו רכים מדי) מסננים מהנוזלים.

מעבירים את קוביות תפוחי האדמה אל תבנית אפייה ומשטחים היטב. אופים בחום גבוהה 220 מעלות צ' כ-15 דקות עד לקבלת תפוחי אדמה שחומים ופריכים.

מעבירים את קוביות תפוחי האדמה לקערה מתבלים במלח,פלפל,מוסיפים בצל ירוק,מלפפון כבוש, ומיונז מערבבים טועמים ומתקנים תיבול בהתאם.

מוסיפים את הביצים הקשות ומערבבים בעדינות ומגישים.

 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here