אחרי חג עשיר בארוחות וטעמים חוזרים לשיגרה עם סלט עשיר בשפע ירקות, ללא רטבים מורכבים ועשירים רק לימונים
כבושים שמקנים טעם חמצמץ ועדין שיחזיר אותנו לשגרה בטוחה. חגיגה בצבעים שמתאימה לכל ארוחה. אפשר להחליף
את הלפת בקולורבי.

 

סלט כרפס, פלפלים ובצל

החומרים: ל-8-6 מנות

עלים מ-8 גבעולי כרפס, חתוכים לרצועות דקיקות

1 עגבנייה גדולה, חתוכה לקוביות

1 לפת, חתוכה לרצועות בגודל 1/2X4 ס"מ

1 גזר, חתוך לרצועות בגודל 1/2X4 ס"מ

1 בצל אדום, חתוך לרצועות דקות

1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות דקות

2 כוסות עלי בייבי

2 לימונים בלאדי כבושים, חתוכים לרבעים או לשמיניות

מיץ מ-1 לימון

מלח ופלפל, לפי הטעם

 

אופן ההכנה: 

בקערה רחבה מערבבים את הירקות עם עלי הבייבי והלימונים.

סמוך להגשה מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל.

 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

בשלנית, אופה, עיתונאית בתחום האוכל ומחברת ספרי בישול ואפייה. כותבת ומצלמת באופן קבוע את מדורי האוכל במעריב- סופהשבוע, מעריב השבוע- המגזין, ובגרוזלמפוסט.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here