תפוחי אדמה קטנים בתימין
Jump to recipe

לצערי לתפוחי אדמה יצא שם של פחמימה משמינה, ולא פעם רבים מוותרים עליה וחבל שכך. תפוח אדמה הוא אחד מהירקות הכי בסיסיים, טעימים ומשביעים שאני מכירה, ואפשר להכין ממנו מנעד רחב של מאכלים השונים זה מזה. זהו ירק המאפשר בהכנתו שימוש בשלל טכניקות בישול ואפייה המשפיעים על הטעם, המרקם, הפריכות ונראות המאכל.

קבלו מתכון מהיר להכנה של תפוחי אדמה קטנים המתובלים במעט תימין. אתם יכולים להשתמש גם ברוזמרין, מלח ושמן זית. התוצאה פשוט מצוינת וכל כך קלה לעשייה.

תפוחי אדמה קטנים בתימין
תפוחי אדמה קטנים בתימין

לעוד טעמים מעניינים וסרטוני הדרכה קצרים אני מזמינה אותכם לבקר ולעקוב  אחרי גם בדף האינסטגרם  והפייסבוק שלי 

הכנתם?! אל תשכחו לשתף ולתייג אותי באינסטגרם  והכי חשוב שתפו את המתכון עם חברים ומשפחה כדי שכולם ייהנו מכל הטוב הזה. 

 

תפוחי אדמה קטנים בתימין

החומרים: (ל-6-4 מנות)

1 שקית תפוחי אדמה קטנים

עלים מ-4-3 ענפי תימין

מלח גס, לפי הטעם

שמן זית איכותי

אופן ההכנה:

שוטפים ומנגבים היטב את תפוחי האדמה וחוצים אותם לאורכם. מניחים את תפוחי האדמה בקערה, מוסיפים את עלי התימין, בוזקים מלח ויוצקים שמן זית בנדיבות תוך ערבוב עד שכל תפוחי האדמה יצופו היטב. מעבירים אל תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בתבנית את תפוחי האדמה בלי שיחפפו במיוחד.

אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני גבוה (190-180 מעלות) במשך 30 דקות. בודקים וממשיכים לצלות כ-10-5 דקות לפי הצורך. אפשר להפוך או לערבב אותם. ממשיכים לאפות עד שהם מזהיבים מכל הצדדים.

תפוחי אדמה קטנים בתימין
תפוחי אדמה קטנים בתימין

 

סטיילינג וצילומים – פסקל פרץ-רובין

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here