

לצערי לתפוחי אדמה יצא שם של פחמימה משמינה, ולא פעם רבים מוותרים עליה וחבל שכך. תפוח אדמה הוא אחד מהירקות הכי בסיסיים, טעימים ומשביעים שאני מכירה, ואפשר להכין ממנו מנעד רחב של מאכלים השונים זה מזה. זהו ירק המאפשר בהכנתו שימוש בשלל טכניקות בישול ואפייה המשפיעים על הטעם, המרקם, הפריכות ונראות המאכל.
קבלו מתכון מהיר להכנה של תפוחי אדמה קטנים המתובלים במעט תימין. אתם יכולים להשתמש גם ברוזמרין, מלח ושמן זית. התוצאה פשוט מצוינת וכל כך קלה לעשייה.


לעוד טעמים מעניינים וסרטוני הדרכה קצרים אני מזמינה אותכם לבקר ולעקוב אחרי גם בדף האינסטגרם והפייסבוק שלי
הכנתם?! אל תשכחו לשתף ולתייג אותי באינסטגרם והכי חשוב שתפו את המתכון עם חברים ומשפחה כדי שכולם ייהנו מכל הטוב הזה.
תפוחי אדמה קטנים בתימין
החומרים: (ל-6-4 מנות)
1 שקית תפוחי אדמה קטנים
עלים מ-4-3 ענפי תימין
מלח גס, לפי הטעם
שמן זית איכותי
אופן ההכנה:
שוטפים ומנגבים היטב את תפוחי האדמה וחוצים אותם לאורכם. מניחים את תפוחי האדמה בקערה, מוסיפים את עלי התימין, בוזקים מלח ויוצקים שמן זית בנדיבות תוך ערבוב עד שכל תפוחי האדמה יצופו היטב. מעבירים אל תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בתבנית את תפוחי האדמה בלי שיחפפו במיוחד.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני גבוה (190-180 מעלות) במשך 30 דקות. בודקים וממשיכים לצלות כ-10-5 דקות לפי הצורך. אפשר להפוך או לערבב אותם. ממשיכים לאפות עד שהם מזהיבים מכל הצדדים.


סטיילינג וצילומים – פסקל פרץ-רובין
Ingredients
- 1 bag small potatoes
- Leaves from 3-4 sprigs of thyme
- Kosher salt
- Lots of quality olive oil
- Baking paper
Instructions
- Rinse and dry potatoes well. Cut them in half lengthwise. Place potato pieces in a bowl and add the thyme, salt and olive oil. Stir until all potatoes are covered with plenty of oil. Transfer to a baking tray. Make sure none of the potatoes are touching each other.
- Bake in an oven that has been preheated to 180˚-190˚ for 30 minutes. Check to see if potatoes are ready – they might need another 5-10 minutes. Stir them and bake until golden brown on all sides.
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק