ממשיכים לצלות עד להשחמה

לפעמים הפשטות  גוברת על הכול. כזה הוא המתכון להכנת תפוחי אדמה אלו, הכי פשוט, הכי מהיר ובעיקר טעים! לפניכם מתכון לגרסה קלה ומהיר להכנת תפוחי אדמה שלמים בלי עבודה אבל עם המון טעם. מתקבל תפוח אדמה נימוח שנפתח עם האפייה כמו מניפה ותטעם האורגנו הופך אותו חביב על הילדים.

תפוחי אדמה אפויים

החומרים: ל-6-4 מנות

4-6 תפוחי אדמה מתאימים לאפייה (לבנים) (בהתאם למספר הסועדים)

שמן זית

מלח גרוס

אורגנו

פלפל שחור גרוס

אפשר לגוון בכפית של תערובת עשבי תיבול

רדידי אלומיניום ונייר אפייה

אופן ההכנה: 

קולפים את תפוחי האדמה. חותכים כל תפוחה אדמה לפרוסות אך לא עד הסוף. כמו מניפה.

מסדרים בתבנית אפייה.

מזלפים שמן זית ובוזקים מלח, אורגנו, ופלפל שחור מזלפים עוד שמן זית ומכסים בנייר אפייה ומעליו רדידי אלומיניום.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוהה220מעלות צ' ואופים כ30 דקות .

מנמיכים את החום ל180 מעלות אופים עוד 20 דקות. אם רוצים אפשר להוריד את הכיסוי כך תפוחיה אדמה ישחימו יותר.

מגישים חם
מגישים חם
Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here