Jump to recipe

כך תכנו תערובת פיצוחים מתובלת בניחוח רוזמרין, שמתאימה לאירוח ולנשנוש בכול זמן. פיצוחים שקל להכין ומאוד טעימים.

החומרים: (לצנצנת אחסון בנפח ליטר אחד)

3 כוסות אגוזים (פקאן, שקד טבעי שלם, אגוזי מלך ועוד)

½ כפית מלח

3 כפות מייפל

ענף רוזמרין טרי, מפרידים את העלים מהגבעול וקוצצים

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את כל הרכיבים.

משטחים על נייר אפייה ואופים בטמפרטורה של 100 מעלות במשך 20-30 דקות.

מצננים לפני ההגשה.

לעוד טעמים מעניינים וסרטוני הדרכה קצרים אני מזמינה אותכם לבקר ולעקוב  אחרי גם בדף האינסטגרם  והפייסבוק שלי 

הכנתם?! אל תשכחו לשתף ולתייג אותי באינסטגרם

דרגת קושי: קל

 זמן הכנה: 30 דקות

 כשרות המתכון: טבעוני

סטיילינג וצילום:פסקלפרץ-רובין

 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here