

כך תכנו תערובת פיצוחים מתובלת בניחוח רוזמרין, שמתאימה לאירוח ולנשנוש בכול זמן. פיצוחים שקל להכין ומאוד טעימים.
החומרים: (לצנצנת אחסון בנפח ליטר אחד)
3 כוסות אגוזים (פקאן, שקד טבעי שלם, אגוזי מלך ועוד)
½ כפית מלח
3 כפות מייפל
ענף רוזמרין טרי, מפרידים את העלים מהגבעול וקוצצים
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל הרכיבים.
משטחים על נייר אפייה ואופים בטמפרטורה של 100 מעלות במשך 20-30 דקות.
מצננים לפני ההגשה.
לעוד טעמים מעניינים וסרטוני הדרכה קצרים אני מזמינה אותכם לבקר ולעקוב אחרי גם בדף האינסטגרם והפייסבוק שלי
הכנתם?! אל תשכחו לשתף ולתייג אותי באינסטגרם
דרגת קושי: קל
זמן הכנה: 30 דקות
כשרות המתכון: טבעוני
סטיילינג וצילום:פסקלפרץ-רובין
Ingredients
- 3 cups of nuts, such as pecan, natural whole almonds, walnuts or any nut you desire
- ½ tsp salt
- 3 tbsp maple syrup
- Leaves of a sprig of rosemary, chopped
Instructions
- Mix all the ingredients together in a bowl. Spread out on a tray covered with baking paper. Bake in an oven that has been preheated to 100° for 20-30 minutes. Let cool completely.
- Level of difficulty: Easy.
- Time: 30 minutes.
- Status: Pareve, Vegan.
© 2023 Copyright האתר הקולינרי של פסקל פרץ-רובין | מתכונים, עדות, טיפסקל, ספרים, המלצות ....
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק