הכי מתאימים למרינדה/ משרה:חזה עוף, פרגיות או בשר הודו נקבה.

מנגבים את הבשר מהרוטב בנייר סופג, תוך כדי הצלייה הברישו את הנתחים בנוזלי המשרה.

מניסיוני, רצוי לתבל את חזה העוף או הפרגיות יום או יום יומיים לפני הצלייה ולשמור בכלי סגור במקרר.

מניחים על גחלים לוחשות.

שיפודי פרגיות

החומרים: ל-6-4 מנות

1/2 ק"ג פרגיות חתוכות לקוביות בינוניות

2 כפות רוטב סויה

5 כפות שמן זית

1 כפית פלפלת חריפה

1 כפית ג'ינגר מגורר

1-2 כפות תערובת קייג'ן או תערובת ראס אלחנות

אופן ההכנה:

בקערה רחבה מערבבים יחד את כל החומרים ומשרים למשך לילה במקרר.

משפדים את קוביות הפרגית בשיפודי עץ שהושרו במים, או בשיפודי מתכת. בין הקוביות הפרגיות ניתן לשלב ירקות כמו קוביות קישואים, ברוקולי, עגבניות שרי, וקוביות בצל.

את השיפודים צולים על גריל גחלים, גריל תנור או מחבת צלייה, כ- 4-3 דקות מכל צד, עד שהנתחים עשויים.

 

מכינים את השיפודים צולים ומגישים
מכינים את השיפודים צולים ומגישים

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here