

אפשר גם אחרת לפנכם משהו מתוק לסיום הארוחה ברוח המנגל והצלייה על האש רק שהפעם היו אלו שיפודי פירות.
כמובן שאפשר לשנות ולגוון בפירות אחרים. מכינים רוטב לפי טעמכם כאן הוא על בסיס תות ויוצקים על השיפודים
החמים טעים ומתוק.


החומרים ל- 5-6 מנות
3 בננות
3 אפרסמונים
3 אפרסקים
1 אננס טרי
3 כפות סוכר חום
לרוטב התותים:
300 גרם תותים טריים
לעיטור עלי נענע טריים


אופן ההכנה:
חותכים את הפירות לקוביות גסות ומשפדים במרווחים שווים. בוזקים על הפירות סוכר חום באופן שווה. צולים את שיפודי הפירות על הגריל בחום בינוני כ-2-3 דקות מכל צד.
להכנת רוטב התותים: טוחנים את התותים ומסננים. מעבירים לקלחת, מבשלים ומצמצמים את הרוטב על להבה קטנה לכ-10 דקות לקבלת רוטב סמיך.
להגשה: מניחים את השיפודים ומעטרים ברוטב התותים החם. מקשטים עם גבעול נענע טרייה.


המתכון באדיבות המסעדן דוד אדא ממסעדת לילי 24 צילום: אנטלי מיכאלו
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק