לבננות מייחסים ערכים תזונתיים רבים. לכן רצוי לשלב אותן בתזונה שלנו. אפשר להכין מהם שייק בננות קל, ופשוט להכנה,מתאים במיוחד לימים חמים. כמובן שאפשר על אותו עיקרון להכין שיקים עם פירות שונים.

החומרים: ל-2 מנות

300 מ"ל חלב

4-5 קוביות קרח

1-2 בננות (אפשר להשתמש במקום בבננות בתפוזים, תותים, פטל ופרות אחרים כרצונכם)

כפית אבקת פודינג וניל

 

 

 

אופן ההכנה: 

שמים את הקרח, הפירות ואבקת הפודינג בתוך מיכל ערבול המעבד מרסקים ומערבלים עד ליצירת מחית חלקה.

מוסיפים את החלב ומקציפים את המשקה בעזרת דסקית ההקצפה עד לקבלת משקה אוורירי וקל.

 

 

מתכון באדיבות BAMIX

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

פסקל פרץ-רובין
בשלנית, אופה, עיתונאית בתחום האוכל ומחברת ספרי בישול ואפייה. כותבת ומצלמת באופן קבוע את מדורי האוכל במעריב- סופהשבוע, מעריב השבוע- המגזין, ובגרוזלמפוסט.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here