

לבננות מייחסים ערכים תזונתיים רבים. לכן רצוי לשלב אותן בתזונה שלנו. אפשר להכין מהם שייק בננות קל, ופשוט להכנה,מתאים במיוחד לימים חמים. כמובן שאפשר על אותו עיקרון להכין שיקים עם פירות שונים.
החומרים: ל-2 מנות
300 מ"ל חלב
4-5 קוביות קרח
1-2 בננות (אפשר להשתמש במקום בבננות בתפוזים, תותים, פטל ופרות אחרים כרצונכם)
כפית אבקת פודינג וניל
אופן ההכנה:
שמים את הקרח, הפירות ואבקת הפודינג בתוך מיכל ערבול המעבד מרסקים ומערבלים עד ליצירת מחית חלקה.
מוסיפים את החלב ומקציפים את המשקה בעזרת דסקית ההקצפה עד לקבלת משקה אוורירי וקל.
מתכון באדיבות BAMIX
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק