

מתכון פשוט וקל לרצועות גזר פיקנטיות. הרצועות מקבלות ציפוי פיקנטי וחריף משהו בזכות הפלפלצומה/ הריסה.
בזכות השילוב המוזר והמפתיע של ירק מתקתק קלות עם פיקנטיות חריפה מקבלים רצועות הגזר טעם נפלא.
החומרים: 6-4 מנות
6-5 גזרים גדולים , חתוכים לרבעים
2 כפות הריסה או פלפל'צומה
2 שיני שום כתושות
שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
רדיד אלומיניום


אופו ההכנה:
מניחים את רצועות הגזרים בקערה, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים. מצפים בשכבה אחידה של שמן את הגזרים.
מעבירים לתבנית, מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה 200 מעלות צ' ואופים במשך כ- 30 דקות.
מנמיכים את החום ל- 180 מעלות ואופים עוד 20 דקות. מסירים את כיסוי האלומיניום וממשיכים בצלייה והשחמה עוד 7-5 דקות, תוך השגחה עד לקבלת הגוון הרצוי.


סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק