לפעמים לא מבינים עד כמה רוטב או תבלין חשובים להגשת המנה. לפניכם רוטב פיקנטי מהמטבח הארגנטינאי המתאים בעיקר לבשר צלוי. ההשפעה האיטלקית על המטבח הארגנטינאי ניכרת כאן: כשמשלבים ברוטב גם בזיליקום הצ'ימיצ'ורי נקרא "באנייט".

החומרים: לצנצנת קטנה

1/2 צרור פטרוזיליה (עלים בלבד)

10 עלי בזיליקום

8 שיני שום

1/4 כוס שמן זית

1/4 כוס שמן קנולה

1/2 כוס חומץ

מלח ופלפל, לפי הטעם

1/2 כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה: 

טוחנים במעבד מזון את הפטרוזיליה, הבזיליקום והשום למחית אחידה. מעבירים לקערה.

מוסיפים תוך בחישה שמן זית, שמן קנולה וחומץ עד שיכסו את העלים (אם צריך, מוסיפים 4-3 כפות שמן וחומץ באותו היחס).

מוסיפים תבלינים, מערבבים היטב ומעבירים לצנצנת או לבקבוק. שומרים במקרר.

 

  • טיפסקל

שמרו את הרוטב בבקבוק צר, בדומה לבקבוק קטשופ, או חוררו את מכסה המכל כדי לאפשר יציקה נוחה של הרוטב.

 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here