רוטב מהמטבח האיטלקי, כל כך מיוחד ועשיר בטעם מה שהפך אותו לאהוב ורצוי בכל מטבח. ומתלווה בקלות מרשימה לכל הצעת הגשה בשילוב ירקות צלוים, גבינות ועוד. אפשר להכינו על בסיס עשבי תיבול שונים ולתבלם בטעמים שונים לפי טעמכם האישי.

החומרים: לצנצנת קטנה

1 צרור עלי בזיליקום, ללא גבעולים

2 שיני שום

1/4 כוס שמן זית

1/4 כוס אגוזי מלך או צנוברים, קלויים

1/4 כוס גבינת פרמזן, מגוררת (לא חובה)

אופן ההכנה: 

טוחנים במעבד מזון את עלי הבזיליקום.

מוסיפים בהדרגה את שאר החומרים ומעבדים לעיסה אחידה. שומרים במקרר.

 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here