

רטבים נוהגים לשלב עם מנה בשרית, חלבית, צמחונית, ומתוקה . בעצם לפעמים הרוטב משמש כמו לבוש שאמור להשלים את מרקם וטעם המנה אותה מגישים.
לפנכם שני סוגי רטבים האחד עשוי עם פטל שחור והוא קצת פיקנטי מתאים נפלא עם בשרים ושלל סלטים והשני עשוי עם פול אדום והוא מתקתק ומתאים יותר למנות מתוקות.
לרוטב חמצמץ
ל – 1 כוס פטל שחור
מוסיפים: מיץ לימון, קליפת לימון מגוררת, 1 פלפל צילי חריף, 2 כפות עארק וברנדי מעט מלח. טוחנים הכול בממחה טועמים ומתקנים תיבול בהתאם.


לרוטב מתוק
ל -1 כוס פטל אדום מוסיפים: 2 כפות אבקת סוכר, מעט וניל או גינגר', וקינמון טוחנים הכול בממחה לבלילה חלקה. אפשר לגוון בעלי נענע.
סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק