

ממש לא נעים לי להציע את המאפה הזה כמתכון אולם לפעמים הדברים הכי פשוטים הם הכי טעימים ומפתיעים.
נשארו לכם עלי מלאווח בחבילה, הכינו מהם כיבוד קל בלי הרבה עבודה.
מהיר וקל נשאר לכם רק לבדוק מי מגיע לקפה ?
החומרים: ל-16 יחידות
עלי מלוואח
1-2 חבילות שוקולד מריר –שוברים לקוביות
להברשה:
1 ביצה טרופה
1/4 כוס גרגרי שומשום


אופן ההכנה:
חותכים כל עלה מלאוח לשמניות. מניחים קובייה (או שתיים) של שוקולד בקצה הרחבה של משולש הבצק ומגלגלים אל הצד הצר.
ממלאים בדרך זו את כל המשושים מסדרים בתבנית הטוסטר. מברישים אותם בביצה טרופה ומפזרים מעט גרגרי שומשום.


אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני גבוה 190 מעלות כ-20-25 דקות ומצננים.


סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק