ממש לא נעים לי להציע את המאפה הזה כמתכון אולם לפעמים הדברים הכי פשוטים הם הכי טעימים ומפתיעים.

נשארו לכם עלי מלאווח בחבילה, הכינו מהם כיבוד קל בלי הרבה עבודה.

מהיר וקל נשאר לכם רק לבדוק מי מגיע לקפה ?

החומרים: ל-16 יחידות

עלי מלוואח

1-2 חבילות שוקולד מריר –שוברים לקוביות

להברשה:

1 ביצה טרופה

1/4 כוס גרגרי שומשום

 

מסדרים בתבנית מברישים בביצה
מסדרים בתבנית מברישים בביצה

אופן ההכנה:

חותכים כל עלה מלאוח לשמניות. מניחים קובייה (או שתיים) של שוקולד בקצה הרחבה של משולש הבצק ומגלגלים אל הצד הצר.

ממלאים בדרך זו את כל המשושים מסדרים בתבנית הטוסטר. מברישים אותם בביצה טרופה ומפזרים מעט גרגרי שומשום.

 מצננים על רשת ברזל
מצננים על רשת ברזל

אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני גבוה 190 מעלות כ-20-25 דקות ומצננים.

 כול כך קל וטעים
כול כך קל וטעים

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here