

לכבוד סעודת יתרו -חג הבנים הוכנו עוגיות הקארמל הוכנו משזף סוכר. אליו מוסיפים שקדים, בוטנים, ולפעמים אפשר להגניב לתוכו גם פיסטוקים.
אחרי שהוכן משטח הקארמל עם השקדים שוברים את המשטח הקריסטלי בצורה גסה לחלקים שונים.
פריסטייל בדיוק כמו שנמכרו במקור.
בין שלל המתוקים היו: מרמלדה , נוגט שקדים , סוכריות על מקל , יויו
החומרים: ל-25-20 יחידות
250 גרם סוכר
1/4 כוס מים
1 כוס שקדים, קלויים או 1/2 כוס שקדים +1/2 כוס בוטנים, קלויים
אופן ההכנה:
בקלחת בינונית מניחים את הסוכר ואת המים וממיסים על להבה בינונית עד לקבלת קרמל בגוון ענברי.
מוסיפים את השקדים (או את תערובת השקדים והבוטנים) ומערבבים בכף עץ.
משטחים על משטח סיליקון או על נייר אפייה משומן קלות. מצננים עד שהקרמל מתקשה. שוברים לחתיכות בגדלים שונים.


טיפסקל
לפני הכנת המתוקים וודאו שיש לכם במטבח מד חום למדידת הטמפרטורה.
שימרו את הממתקים שלכם במקום מאוורר ויבש, בקופסאות רחבות מרופדות בנייר אפייה ומרוססות
קלות בשמן, למנוע הידבקות.
סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק