

קרם ברולה מנת קינוח מוכר וידוע אפשר להכין גם בגרסה ללא חלב. את החלב מחליפים בחלב קוקוס אשר עושה עבודה טובה ומפתיע בטעמו העדין ובמרקם דומה לקרם הבורלה עם חלב.
חומרים: ל – 5 מנות
600 מ"ל חלב קוקוס
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
1 כף קורנפלור
1/4 כוס מים
2 כפות סוכר חום


אופן ההכנה:
יוצקים לקלחת את חלב הקוקוס מוסיפים את הסוכר, תמצית הווניל ומערבבים. מבשלים על להבה בינונית ומביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עוד שלוש דקות.
מערבבים את הקורנפלור עם 1/4 כוס מים קרים ומוזגים לחלב קוקוס הרותח, מערבבים ולאחר רתיחה מכבים את הלהבה.
מוזגים את הבלילה לקערות חרס (קטנות) ומצננים עד לקבלת מרקם קשה מפזרים את הסוכר החום בכל קערה ובעזרת ברנר ממיסים את הסוכר עד לקבלת קרמל. או משזפים בתנור בחום גריל ובמדף הגבוה בתנור. מצננים היטב ומגישים.
המתכון באדיבות השף מאיר רוזנברג, מלון רימונים גלי כנרת צילום:אסף לב
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק