

כרובית שלמה, עוברת חליטה, מצופה בגלימה של תבלינים ורטבים ומיד נכנסת לתנור כמו שהיא -שלמה.
עוברת בתנור השחמה וצליה ומיד מוגשת במלוא הדרה לשלוחן. הטעם כבר שם.
החומרים: ל-6 מנות
1 כרובית גדולה ויפה
1 כפית מלח
מים


להברשה:
2 כפות מיונז
1 כפית חרדל
1 כפית תערובת עשבי תיבול
מלח ופלפל גרוס
1/4 כוס שמן זית
נייר אפייה


אופן ההכנה:
מכניסים את הכרובית בשלמותה, לסיר גבוה ורחב. מוסיפים את המלח וממלאים במים כדי כיסו . מבשלים על להבה בינונית כ- 10 דקות, לריכוך חלקי. מוציאים מהסיר ושוטפים בזרם מים קרים.
בקערה רחבה מערבבים את חומרי ההברשה. מוסיפים את הכרובית ובעזרת מברשת מצפים אותה בבלילת המיונז.
מניחים את הכרובית בתבנית, על גבי נייר אפייה, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות צ' למשך 20 דקות.
ממשיכים לאפות ולהשחים את הכרובית בחום גבוהה 200 מעלות צ' כ- 15 דקות נוספות.
סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק