פרוסות מלון וג'לי צבעוני קבלו מתכון או יותר נכון רעיון נפלא להגשת מלון. מקבלים פרוסות מלון משולבות עם ג'לי בגוונים שונים. התוצאה צבעונית, יפה, ומעניינת. יופי של הצעת הגשה בעיקר בימים אלו של מסיבות סיום בבתי הספר.

מצחיק להתייחס לזה כאל מתכון אולי טיפסקל מתאים יותר לתאר מנה זו. הכנת פרוסות המלונים בדרך זו אין בה כמעט עבודה מלבד הכנת הג'לי לפי הוראות היצרן ומלוי הפרי .

אחרי הצינון, הג'לי המצוי במלון מתייצב, פורסים את חצאי המלון ומקבלים פרוסות עם ג'לי והילדים (תאמינו לי גם הבוגרים) אוכלים בהנאה רבה ג'לי ופרי בשילוב מפתיע.

מלון וג'לי צבעוני

החומרים: לכ-10 מנות

2 מלונים קטנים או בינוניים

2 חפיסות ג'לי בגוונים שונים (לפי הטעם)

אופן ההכנה: 

חוצים את המלונים לרוחבם (כך מקבלים אותם כמו כוסות) מרוקנים את תכולתם מגרעינים ומנגבים היטב.

מכינים בשתי קערות נפרדות את הג'לי בהתאם להוראות המצויות על גב האריזה.

בעודו נוזלי יוצקים את הג'לי לתוך חצאי המלונים המרוקנים.

מסדרים יציב על מגש ומאחסנים במקרר כשעה או עד שהג'לי יציב ולא רוטט.

מוציאים וחותכים לפרוסות ומגישים.

 

  • טיפסקל

במידה ולוקחים את המלונים למסיבות בתי הספר. יש לשנע את המלונים ממולאים ורק סמוך להגשה פורסים.

כך תכינו למסיבות בגני הילדים קרחונים מענבים –מפצלים אשכולות ענבים לאשכולות קטנים ומכניסים למקפיא.

מגישים אותם קפואים לילדים.

 

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here