אני מאוד אוהבת להגיש ירקות בכל ארוחה. הם לא צריכים להיות מורכבים להכנה, אלא מהיר הכנה, ההקפדה היא על חיתוך גס וגדול, תיבול מינמלי אשר ירכז ויחדד את טעם הירק. לפניכם פרוסות דלורית מתובלות בתום האפייה תופתעו מטעמן המיוחד.

החומרים: ל-4-6 מנות

1 דלורית

4 כפות שמן זית משובח

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

1 כפית רוטב סויה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

1 כפית הריסה או פלפלת חריפה

אופן ההכנה: 

חוצים את הדלורית לאורכה ומנקים היטב . חותכים כל חלק לחצי וכל חצי לפרוסות בעובי 2 ס"מ.

מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה מניחים את פרוסות הדלורית בתבנית.

יוצקים על  הפרוסות  שמן זית ושאר החומרים ומערבבים תוך עיסוי הפרוסות היטב.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות צ' אופים כ-25 -30 דקות עד לריכוך מוציאים ומגישים חם.

 

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here