מתכון איטלקי לברוסקטה האיטלקית גרסאות שונות,אל עיקרון ברור: פרוסות לחם כפרי,ג'בטה או באגט קלויות מתובלות, ועליהן סלט או גבינה. הברוסקטה משמשת בדרך כלל כפתיח לארוחה.

 

החומרים:  לכ-6 מנות

1 לחם כפרי, ג'בטה או באגט

3 שיני שום, קלופות

3-2 עגבניות, פרוסות דק

1 כדור (100-150 גרם ) גבינת מוצרלה, פרוסה לעובי 0.5 ס"מ

5-4 עלי ריחן (בזיליקום) קצוצים דק

מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס

שמן זית

 

אופן ההכנה:

פורסים את הלחם באלכסון לעובי 1 ס"מ. קולים קלות בתנור או בטוסטר ומורחים בשני השום.

מניחים על כל פרוסה עגבנייה ומעליה פרוסת מוצרלה. מפזרים מעל את הריחן, ומטפטפים מעט שמן זית ומגישים.

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here