

הן עטופות במעין גלימה כהה ההופכת אותן לעוגיות מפתיעות, מסקרנות וטעימות . עוגיות העשויות משיבולת שועל ללא סוכר קלות להכנה ומהוות סוג של פינוק בריא ומתוק ליד הקפה.
החומרים: לכ- 20 -22 יחידות
50 גרם חמאה
3 כפות חלב
1 כוס כמו סוכר או כ- 40 טיפות סירופ אגבה
2 כוסות שיבולת שועל
2 כפות חמאת בוטנים ללא סוכר
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
3 טיפות תמצית וניל משובחת
לעיטור:
1/2 כוס אבקת קקאו מרירה
אופן ההכנה:
ממיסים במיקרוגל את החמאה עם החלב, מוסיפים כמו סוכר (או טיפות סירופ אגבה) ומערבבים היטב.
מוסיפים את שיבולת השועל, חמאת הבוטנים, אגוזי מלך, ווניל ולשים יחד לקבלת עיסת בצק אחידה.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. נוטלים מעט מעיסת הבצק ויוצרים כדורים בקוטר 1/2 2 -3 ס"מ.
מגלגלים את העוגייה באבקת הקקאו. מסדרים אותן בתבנית האפייה, משטחים מעט את העוגייה על ידי לחיצה קלה במרכזה.
אופים בתנור חם שחומם מראש לחום בינוני 170 מעלות צ' כ- 10-15 דקות מוציאים ומצננים. מאחסנים בצנצנת בעלת סגירה הרמטית.
- טיפסקל לגרסת פרווה
מחליפים את החמאה – במרגרינה/ מחמאה שמן קוקוס את החלב במיץ/חלב סויה/ חלב שקדים.
סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק