התות הוא פרי נפלא לשלבו בשלל קינוחים, מאכלים, סלטים וריבות. אני אוהבת להגיש תותים שלמים,

ולפעמים משלבת תוספת אחת שאמורה להדגיש או להשלים את הטעם.לפנכם רעיונות לפינוקי תות בטעם

מושלם שאינם דורשים עבודה.

החומרים: ל-10-8 סועדים

200 גרם שוקולד מריר- שבור לחתיכות

1 מיכל שמנת מתוקה

1 סלסלת תותים (500 גרם )

אופן ההכנה:

מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד. מערבבים וממסים עד לקבלת רוטב חלק ואחיד. מעבירים לקערת הגשה. טובלים את התותים בגנאש החם ואוכלים.

ממיסים שוקולד וטובלים תותים

 

קינוח מהיר ומתוק

החומרים: ל-10-8 סועדים

1 סלסלת תותים נקיים שטופים שלמים או חתוכים

1/2 כוס סוכר

2-1 כפות ליקר או ברנדי

2-1 כוסות קצפת מוכנה

אופן ההכנה: 

מערבבים בקערה את התותים עם הסוכר והליקר ומשהים במקרר כחצי שעה.מזלפים לגביעים

את הקצפת, או מניחים אותה בעזרת כף. מוסיפים 3-2 כפות מתערובת התותים המתובלת ומגישים מיד.

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here