תוספת פטריות למנה עיקרית קלילה וטעימה. אפשר להשתמש במספר סוגי פטריות או סוג אחד של פטריות, מעבירים לתבנית ומתבלים בקלילות בחומץ בלסמי ,רוטב טריאקי ותימיןומכניסים לתנור ואחרי זמן קצר מקבלים תוספת מושלמת.

החומרים: ל-6-8 מנות

3-2 סלסלות פטריות מסוגים שונים לפי טעמכם

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

4-3 כפות שמן זית

2 כפות רוטב טריאקי

3-2 כפות חומץ בלסמי

עלים משני גבעולי תימין

 

שוטפים מנגבים ומעבירים לתבנית

אופן ההכנה:

שוטפים ומנגבים את הפטריות ומסדרים בתבנית תנור, בוזקים עליהם מלח ופלפל שחור גרוס, שמן זית, רוטב טריאקי, חומץ בלסמי ועלי התימין ומערבבים היטב.

מכסים ברדידי אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות צ' . אופים כ20 -25 דקות עד לריכוך.

 

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here