

השילוב המושלם בין נתחי עוף, פלפל חריף ומתיקות הפרי. מתכון פשוט ומהיר הכנה אשר תמיד קוצר שבחים מילדים ומבוגרים. מנעד חריף-מתוק-חמוץ של טבסקו, לימון ואננס משומר.
החומרים: ל-8-6 מנות
1 כפית רוטב טבסקו, או "פרי פרי" (רוטב דרום־אפריקני)
מיץ מ-1/2 לימון
1 כף שמן
2 כפיות מלח
4 שיני שום, כתושות
2 עופות קטנים (2.5 ק"ג יחד), חתוכים למנות
1 קופסה (450 גרם) קוביות אננס משומר
אופן ההכנה:
מערבבים בקערית את הטבסקו, מיץ הלימון, השמן, המלח והשום. מורחים את מנות העוף בתערובת התבלינים, מסדרים אותן בכלי חסין אש, מכסים, ומשהים כשעה.
מחממים תנור מראש לחום בינוני (180 צ.). מסדרים סביב העוף את קוביות האננס, מערבבים קלות, ומכסים את הכלי ברדיד אלומיניום. אופים 35 דקות. מסירים את רדיד האלומיניום, ואופים כ-10 דקות עד שהעוף שחום היטב.
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק