

כשהכנתי את העוגה הזו לא גיליתי לאף אחד מה יש בתוכה, והיא קצרה מחמאות נלהבות במיוחד. כדי לקבל מרקם מעניין, אל תרסקו לחלוטין את העוגות, אלא השאירו מעט פירורים גדולים. אל תהססו לגוון במילוי המתוק לפי טעמכם.
רצוי לאפות את העוגה בתבניות אישיות או עטרות קאפקייס הן מקנות לעוגות מראה מעניין.
עוגת פינוק מ"הכל"
החומרים: ל-3-2 תבניות אישיות.
2 כוסות פירורי עוגות ועוגיות
3/4-1/2 כוס שאריות מתוקות (פירות, שוקולד, קוקוס, פרג וכדומה)
4-3 ביצים גדולות
1/2-1/4 כוס חלב
3-2 כפות גרגרי פרג טחון
ליקר לפי הטעם
לעיטור:
סירופ שוקולד או אבקת סוכר לפי טעמכם
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את פירורי העוגות, הביצים, החלב וגרגרי הפרג עד לקבלת מרקם עיסתי. ( מוסיפים את החלב בהתאם למרקם העיסה שהתרבלה)
מוסיפים את הליקר לבלילה ומערבבים לקבלת מרקם אחיד.
מעבירים את הבלילה לתבניות אישיות משומנות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20-15 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא נקי ויבש.
לאחר שהעוגה התקררה, משחררים מהתבנית ומזלפים מעל סירופ שוקולד או בוזקים אבקת סוכר.
- טיפסקל:
אם רוצים לקבל מרקם שוקולדי לעוגה אפשר לשלב 1/2 כוס מציפו השוקולד בעיסת הבצק.
אפשר להעשיר את העוגה בתוספות כמו: אגוזים קצוצים , חמוציות, וצימוקים.
נהדר להכין עם כל השאריות של העוגות והעוגיות ממשלוחי המנות.
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק