

הסוד במטבח המרוקני באירועי המימונה הוא המשחק בצבעי מאכל. מכינים כמות גדולה של מסת עוגיות במקרה זה
מרינג קוקוס מחלקים את המסה בהתאם לגוונים אותם מוסיפים. מגוונים בין סוגי הסוכריות הצבעוניות אותן מוסיפים וראה איזה פלא: מקבלים מגוון רחב ומגוון של עוגיות מרינג קוקוס.
החומרים: ל-45-40 עוגיות
6 חלבונים
1/2 2 כוסות סוכר
קורט מלח
5 כוסות קוקוס טחון
לקישוט:
צבעי מאכל
דובדבנים מסוכרים
סוכריות צבעוניות
עטרות נייר


אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם כף מים במהירות גבוהה כ-5 דקות עד לקבלת קצף יציב מוסיפים מלח וסוכר בהדרגה תוך כדי ההקצפה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציבה ונוקשה.
מבליעים את הקוקוס בתנועות עטיפה בקצף, מחלקים לשנים שלושה חלקים ומוסיפים מעט צבעי מאכל ומערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הקצף.
מעבירים לשקית זילוף בעל צנתר משונן ומזלפים תלוליות לתוך עטרות נייר. מסדרים על תבנית תנור בשורות . מפזרים סוכריות צבעוניות או רבעי דובדבנים.
אופים בתנור שחומם מראש לחום 100 – 120 מעלות כ- 60 -75 דקות


- טיפסקל:
בהכנת עוגיות מרינג או מרינג קוקוס הסוד הוא הייבוש בתנור. רצוי לא לייבש יתר על המידה, ולא להשתמש בטורבו בייבוש. שימו לב התנורים שונים אחד מהשני הכי חשוב הוא הייבוש בין 100- 120 מעלות או פחות 80-60 מעלות תלוי בתנור שלכם. אך יודעים? אם העוגיות לא התייבשו, התייצבו והן צהובות ולא בהירות הטמפ אינה מדויקת
סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק
שלום פסקל.
לאחר שהלך חלק תהליך ההזלפה, במנה השנייה זה כבר לא רצה לעבור דרך הצנתר. העיסה הייתה קשה מאוד ולא ברור לי למה. אולי כי זה לקח זמן בין ההזלפה הראשונה לשנייה והעיסה התייבשה? או שבקיפול נשאר הרבה קוקוס למטה ?
יכול להיות זהצינבר שלך היה צר מידי?
במקרה כזה אפשר פשוט לפתוח מעט את השיניים וזה ירוץ
לא צריכה להיות שום בעייה עם הזילוף
זה קשור לצנתר נכון
גם האפייה היא מקסימום חצי שעה . לא הבנתי איך במתכון רשום 60 דקות 75 דקות . שמתי על אותם מעלות ללא טורבו.
שי
הקצפיות צריכות חום נמוך מאוד
הן צריכות להתייבש
הטמפ מ-60 עד 100 מעלות תלוי בסוגי התנור
ואם השתמשת בטורופבו אזי זה ברור יותר מהר
בעיקרון טמפט לא נכונה ואם לא עושים על הקיצפיות ביביסיטר הן מקבלות גוון בז ולא לבן בוהק וגם די מתייבשות
הייוש,
הכמויות לא הגיוניות. לא ניתן להעביר את הבלילה דרך צנתר.. כמות הקוקוס מתעלה על כמות החלבונים, וזה מה שגורם לה להיות כבדה מאוד.
אולי פחות קוקוס?
הי עדי
זה לא אמור לקרות אלה עם השתמש בכוס גדולה
השתמשי בכוס שתכיל 200 מל
הי,
מה אפשר לעשות עם כל החלמונים?
הי טלי
באתר יש עוגיות העושות שימוש בחלמונים כמו בצק פריך, עוגיות קוקוס אפויות ועוז
שלום פסקל,
במתכון רשום 150 מעלות ובהערות לשי רשמת 60-100 מעלות….
הי ורד
שלחתי לך הודעה
וגם הוספתי הערה במתכון
בהצלחה :)
לאן שלחת את ההודעה?
לא מוצאת…
הי ורד
שלחתי לאימל שלך
היי פסקל יקירה
כמה זמן אפשר לשמור את העוגיות בכלי אטום עד שימוש והגשה … כלומר כמה ימים לפני אני יכולה להכין ?
הי אווה
עד שבוע ימים אפשר