עוגיות מרינג קוקוס
גוונו גם בסוגי עטרות הנייר / מנג'טים בהם אתם משתמשים

הסוד במטבח המרוקני באירועי המימונה הוא המשחק בצבעי מאכל. מכינים כמות גדולה של מסת עוגיות במקרה זה

מרינג קוקוס מחלקים את המסה בהתאם לגוונים אותם מוסיפים. מגוונים בין סוגי הסוכריות הצבעוניות אותן מוסיפים וראה איזה פלא: מקבלים מגוון רחב ומגוון של עוגיות מרינג קוקוס.

החומרים: ל-45-40 עוגיות

6 חלבונים

1/2 2 כוסות סוכר

קורט מלח

5 כוסות קוקוס טחון

לקישוט:

צבעי מאכל

דובדבנים מסוכרים

סוכריות צבעוניות

עטרות נייר




עוגיות מרינג קוקוס
מעטרים בגוונים ובסוכריות

אופן ההכנה: 

מקציפים את החלבונים עם כף מים במהירות גבוהה כ-5 דקות עד לקבלת קצף יציב מוסיפים מלח וסוכר בהדרגה תוך כדי ההקצפה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציבה ונוקשה.

מבליעים את הקוקוס בתנועות עטיפה בקצף, מחלקים לשנים שלושה חלקים ומוסיפים מעט צבעי מאכל ומערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הקצף.

מעבירים לשקית זילוף בעל צנתר משונן ומזלפים תלוליות לתוך עטרות נייר. מסדרים על תבנית תנור בשורות . מפזרים סוכריות צבעוניות או רבעי דובדבנים.

אופים בתנור שחומם מראש לחום 150 מעלות כ- 60 -75 דקות

 

עוגיות מרינג קוקוס
אפשר גם עם דובדבנים או כל קישוט אחר
  • טיפסקל:

בהכנת עוגיות מרינג או מרינג קוקוס הסוד הוא הייבוש בתנור. רצוי לא לייבש יתר על המידה, ולא להשתמש בטורבו בייבוש.

 

עוגיות מרינג קוקוס





סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

8 תגובות

  1. שלום פסקל.
    לאחר שהלך חלק תהליך ההזלפה, במנה השנייה זה כבר לא רצה לעבור דרך הצנתר. העיסה הייתה קשה מאוד ולא ברור לי למה. אולי כי זה לקח זמן בין ההזלפה הראשונה לשנייה והעיסה התייבשה? או שבקיפול נשאר הרבה קוקוס למטה ?

    • יכול להיות זהצינבר שלך היה צר מידי?
      במקרה כזה אפשר פשוט לפתוח מעט את השיניים וזה ירוץ
      לא צריכה להיות שום בעייה עם הזילוף
      זה קשור לצנתר נכון

  2. גם האפייה היא מקסימום חצי שעה . לא הבנתי איך במתכון רשום 60 דקות 75 דקות . שמתי על אותם מעלות ללא טורבו.

    • שי
      הקצפיות צריכות חום נמוך מאוד
      הן צריכות להתייבש
      הטמפ מ-60 עד 100 מעלות תלוי בסוגי התנור
      ואם השתמשת בטורופבו אזי זה ברור יותר מהר
      בעיקרון טמפט לא נכונה ואם לא עושים על הקיצפיות ביביסיטר הן מקבלות גוון בז ולא לבן בוהק וגם די מתייבשות

  3. הייוש,
    הכמויות לא הגיוניות. לא ניתן להעביר את הבלילה דרך צנתר.. כמות הקוקוס מתעלה על כמות החלבונים, וזה מה שגורם לה להיות כבדה מאוד.
    אולי פחות קוקוס?

    • הי טלי
      באתר יש עוגיות העושות שימוש בחלמונים כמו בצק פריך, עוגיות קוקוס אפויות ועוז

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here