

שלל עוגיות למימונה מתכונים – על בסיס מרינג . אפשר להכין עוגיות מרינג נקיות – כלומר נשיקות, אך באותה הדרך אפשר להכינן בגוונים שונים או בתוספות מעניינות כמו: בוטנים, קוקוס, אגוזים או שקדים כך מקבלים שלל עוגיות במרקמים, גוונים וטעמים שונים. בדרך זו יוצרים שפע עוגיות שונות אך דומות.
החומרים: לכ-50-45 עוגיות
6 חלבונים
2 כוסות סוכר
4 שקיות סוכר וניל
קורט מלח
1/2 2 כוסות בוטנים קלויים וקלופים וטחונים
1 כוס בוטנים קלויים קלופים וקצוצים גס
עטרות נייר
אופן ההכנה:
מניחים את החלבונים בסיר עם הסוכר, המלח, סוכר הווניל ומערבבים מניחים על סיר עם מים רותחים מעל להבה בינונית (אמבט מרים) ומערבבים עד להמסת הסוכר . מעבירים למיקסר ומקציפים עד לקבלת קצף יציב ונוקשה.
מוסיפים את הבוטנים הטחונים ומקפלים בעדינות. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים לעטרות נייר בזוקות קלות באבקת סוכר או משומנות . מפזרים מעל מעט בוטנים קצוצים.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך כ-100 120 מעלות צ' כשעה שעה וחצי עד שהעוגיות מתקשו. מצננים.
סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק