שלל עוגיות למימונה מתכונים – על בסיס מרינג . אפשר להכין עוגיות מרינג נקיות – כלומר נשיקות, אך באותה הדרך אפשר להכינן בגוונים שונים או בתוספות מעניינות כמו: בוטנים, קוקוס, אגוזים או שקדים כך מקבלים שלל עוגיות במרקמים, גוונים וטעמים שונים. בדרך זו יוצרים שפע עוגיות שונות אך דומות.

החומרים: לכ-50-45 עוגיות

6 חלבונים

2 כוסות סוכר

4 שקיות סוכר וניל

קורט מלח

1/2 2 כוסות בוטנים קלויים וקלופים וטחונים

1 כוס בוטנים קלויים קלופים וקצוצים גס

עטרות נייר

אופן ההכנה: 

מניחים את החלבונים בסיר עם הסוכר, המלח, סוכר הווניל ומערבבים מניחים על סיר עם מים רותחים מעל להבה בינונית (אמבט מרים) ומערבבים עד להמסת הסוכר . מעבירים למיקסר ומקציפים עד לקבלת קצף יציב ונוקשה.

מוסיפים את הבוטנים הטחונים ומקפלים בעדינות. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים לעטרות נייר בזוקות קלות באבקת סוכר או משומנות . מפזרים מעל מעט בוטנים קצוצים.

אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך כ-100 120 מעלות צ' כשעה שעה וחצי עד שהעוגיות מתקשו. מצננים.

 

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here