מכינים מרינג אגוזים עשיר אותו מזלפים דרך צנטר חלק או משונן. ממלאים בקרם בגוונים ומגלגלים באגוזים או בוטנים קלויים. דרך נוספת להגיש בצורה מעניינת את עוגיות המרינג.

 

החומרים: לכ- 25-20 עוגיות

3 כוסות אגוזים טחונים

6 חלבונים

3 כוסות סוכר

קורט מלח

צבעי מאכל

לעיטור:

סוכריות לקישוט בגוונים

פיסטוק קלוי וגרוס או עם שוקולד מומס

 

משחקי טעמים, צבעו ומרקמים

 

אופן ההכנה: 

שמים את החלבונים והמלח בסיר רחב ומקציפים עד לקבלת קצף יציב. מעמידים מעל לסיר עם מים חמים וממשיכים להקציף לקבלת קצף יציב ונוקשה.

נוטלים כוס וחצי מהקצף ומניחים בצד. מוסיפים את האגוזים אל הקצף ומערבבים בתנועות קיפול למרקם חלק. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר חלק או משונן. מזלפים תלוליות או כפתורים על נייר אפייה בתבנית .

אופים בתנור שחומם מראש ל150 מעלות כ-20 דקות עד שהן מזהיבות מעט ומתקשות ומצננים.

אפשר להשאיר את הקצף ששמרנו באותו גוון או אפשר לחלק לשניים ולצבעו בורוד, או ירוק. לוקחים עוגייה אחת מורחים בקצף ששמרנו וסוגרים בעוגייה נוספת לוחצים קלות כך שהקצף יבצבץ מהצדדים.

מגלגלים את העוגייה בסוכריות או בפיסטוק משארים כך או מזלפים עליהם שוקולד. מכניסים לעטרות נייר. אפשר על אותו עיקרון להכין עם בוטני.

 

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here