לפעמים נפלא לקבל סלט ומנה חלבונית בו זמנית מה שהופך אותה לארוחה שלמה. לפניכם סלט פול עדין המשלב קוביות חזה עוף במעטפת פאנקו עם גרגרי כוסברה.

החומרים: ל-6 מנות

2 כוסות פול ירוק, מקולף

2 כוסות עלי חמציץ צעירים (חמציץ תרבותי)

1/2 1 כוסות פאנקו (פירורי לחם יפניים)

1 כף גרעיני כוסברה, קלויים וכתושים

מלח ים גס

1/2 ק"ג חזה עוף, חתוך לקוביות בגודל 1×1 ס"מ

2 ביצים, טרופות

7 כפות שמן זית

 

אופן ההכנה:

חולטים את הפול הירוק במים רותחים במשך כדקה. מעבירים מיד לקערה עם מי קרח ומצננים. מסננים ומעבירים לקערת הגשה.

שוטפים ומייבשים היטב את עלי החמציץ. מוסיפים לקערה עם הפול ומערבבים.

מערבבים בצלחת שטוחה את הפאנקו עם גרעיני הכוסברה הכתושים והמלח.

טובלים את קוביות העוף בביצים הטרופות ואז בתערובת הפאנקו.

מחממים במחבת 4 כפות משמן הזית. מטגנים את קוביות העוף עד שהן מזהיבות.

מתבלים את תערובת הפול והחמציץ ביתרת שמן הזית ובמלח גס, לפי הטעם. מוסיפים את קוביות העוף המטוגנות ומערבבים.

 

המתכון מתוך הספר –מתכון בטוח צילום יחצ'

 

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here