לפעמים כשלא נצמדים למתכון מוכר וידוע מופתעים. מכינים משהו בשליפה מהמקרר מקבלים תוצאות מפתיעות הן בטעם והן במראה, כזה הוא המתכון שלפניכם. שנוצר מירקות שונים שנותרו במקרר בסוף השבוע הזה.

החומרים: ל- 6-4 מנות

4-6 עלים של סוגי חסה שונים( ערבית, מסולסלת, אדומה) חתוכה לפיסות

1/4 כרוב חתוך לרצועות דקיקות

1/4 כרובית מפוצלת לפרחים

1/2 כוס גרגרי רימונים

1 גזר קטן קלוף וחתוך לפרוסות

4 פטריות שמפיניון פרוסות

1/2 גמבה חתוכה לקוביות

לרוטב:

3 כפות חומץ

2 כפות שמן

1 כפית סוכר

1 שן שום גדולה כתושה

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה: 

מניחים את כל הירקות החתוכים בקערה רחבה. מכניסים את כל חומרי הרוטב לצנצנת קטנה . מנערים ויוצקים על הירקות מערבבים הכל טועמים ומתקנים תיבול.

 

צילום: פסקל פרץ-רובין

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here