סלט, או שאוהבים להכין או שאוהבים שאחרים מכינים אותו עבורנו. אמנם סלט הוא לא מאכל מסובך או מורכב שלהכנתו נדרשת מיומנות מיוחדת, ובכל זאת חשוב להבהיר: סלט הוא לא רק ירקות חתוכים בצורה כזו או אחרת בתוספת עשבי תיבול ותבלינים. סלט אוורירי ומגוון המעשיר כל ארוחת בוקר או ערב. משולב עם פילה אנשובי, אך אפשר בהחלט להחליפו בקוביות גבינה לבחירתכם.

החומרים ל-8-6 מנות

1 חסה משי

2 חסה אדומה משי

1 כוס גמבה כבושה (משומרת)

1 בצל סגול

2 עגבניות

1 קופסה פילה אנשובי, מסונן

לרוטב:

מיץ מ-1 לימון

1/2 כוס שמן זית

מלח ופלפל, לפי הטעם

אופן ההכנה: 

קוצצים את כל הירקות.

מסדרים את הירקות בשכבות בכלי הגשה נאה, וביניהן מניחים את האנשובי.

מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים מעל הסלט. מערבבים בעדינות.

 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

פסקל פרץ-רובין
בשלנית, אופה, עיתונאית בתחום האוכל ומחברת ספרי בישול ואפייה. כותבת ומצלמת באופן קבוע את מדורי האוכל במעריב- סופהשבוע, מעריב השבוע- המגזין, ובגרוזלמפוסט.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here