לבקשת מאזני התוכנית "עוד מעט שבת" ברשת ב' לפניכם המתכון לסלט קליל ומיוחד שהוא ארוחה קלילה, השילוב המתקבל בין גרסי הפנינה לאגוזי הלוז והכרובית פשוט מפתיע.

החומרים: ל- 4-6 מנות

2 כוסות גריסי פנינה מבושלת לפי ההוראות ומסוננת

3/4 כוס אגוזי לוז קלויים, קלופים וקצוצים גס

1 כרובית בינונית, מופרדת לתפרחות קטנות

1 מלפפון חתוך לקוביות קטנות

1 מלפפון כבוש בחומץ חתוך לקוביות קטנות

1 שן שום כתושה

1 כף גרגרי פרג –לא הכרחי

3 כפות חומץ

3 כפות שמן זית

1 כף מיץ לימון

מלח פלפל לפי הטעם

מעטרים – בבצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה: 

מניחים בקערה רחבה את הגריסים המבושלים, מוסיפים את אגוזי הלוז הקצוצים, הכרובית, המלפפונים והשום מערבבים ומוסיפים את יתר החומרים טועמים ומתקנים תיבול בהתאם.

 

  • טיפסקל

אפשר לעשיר את הסלט בקוביות טופו או בנתחי טונה בטונה מסוננת היטב

 

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

2 תגובות

  1. שלום רב,
    נחשפתי לאתר אחרי שראיתי את המתכונים שלך במעריב.
    הכנתי שבלולי גבינה שמרים ויצא מדויק ונפלא.
    אני מכירה שמרים ויש לי לא מעט עוגות שמרים שאני עושה אבל השבלולים יצאו נפלאים וכך גם רולדות עם מילוי אגוזים וחלבה. פשוט מדויק ונכון וגם קל ובעיקר- טעים מאד! תודה רבה!

    • הי עליזה
      אני ממש שמחה שהייתה לך חוויה טובה עם המתכונים שלי
      מקווה שתמשיכי לבקר באתר באופן רצויף
      בברכה
      פסקל

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here