כאשר אני ממהרת אזי אני מכינה את הגרסה המקוצרת והמהירה שלי להכנת סלט גזר מסורתי למטבח הצפון אפריקאי. אפשר להמתיקו במעט דבש תמרים (סילאן) או להדגיש חריפות עם פלפלוני צ'ילי.

החומרים: ל-4-6 מנות

5-4  גזרים

3 כפות שמן זית

2 שיני שום, כתושות

1/2 כפית כמון טחון

1/4 כפית קימל טחון דק (כרוויה)

1/4 כפית מלח

2 כפות פטרוזיליה או כוסברה

1 פלפל צילי קצוץ דק או 1/2 כפית הריסה או פלפלת חריפה

אופן ההכנה: 

מקלפים וחותכים את הגזר לטבעות בעובי 1 ס"מ. מבשלים במים עד כדי כיסוי במשך כ-20 דקות עד לריכוך פרוסות הגזר.

מסננים את הנוזלים ומעבירים לקערה מוסיפים את כל החומרים ומערבבים טועמים ומתקנים תיבול.

 

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here