סלט בטטה מעניין המשלב רימונים ומתובל בתחמיץ מרענן זו מנה אשר מוגשת כסלט אך בהחלט יכולה להפוך לתוספת מעניינת ונפלאה בכל ארוחה. ניתן לשלב בה פרוסות תפוחי עץ או נקטרינה.

החומרים: לכ-8-6 מנות

1 ק"ג בטטות מקולפות וחתוכות לקוביות בעובי של כ-1.5-2 ס"מ

3 כפות שמן זית

מלח

פלפל לבן

5 כפות רוטב הלמנס חרדל דבש

להגשה:

4 בצלים ירוקים פרוסים דק

4 כפות גרגרי רימון

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מערבבים את הבטטות עם השמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות צ' כ- 30 דק' או עד שהבטטות יתרככו.

מוציאים מהתנור ומצננים. מערבבים עם הרוטב ומשהים לפחות למשך שעתיים לספיגת הטעמים.

מעבירים לצלחת הגשה. מעטרים בבצל הירוק והרימונים מטפטפים מעל שמן זית ומגישים.

 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here