

שבועות החג הכי לבן בשנה כבר כאן, ואני נרגשת לקראתו משום שזה הזמן לחגיגות של פרי האדמה ומוצרי החלב שעכשיו הם הופכים לעיקר. אפשר להכין מהם שלל מאכלים, להתפרע ולהיות יצירתיים ואגב כך ליצור חיבורים מעניינים של טעמים בין בצק לירקות ולגבינות. אני מאמינה שאתם כבר מוכנים עם המטעמים, המאפים והמאכלים המיוחדים שאותם תגישו בארוחת החג. חשבתי שתוכלו להוסיף עוד סלט נפלא עם גבינת בוראטה המצוינת. סלט לגבינת בוראטה עם צנוניות, סלק ושמן זית. זוהי מנה עדינה, מיוחדת ומאוד מרעננת וטעימה.
לעוד טעמים מעניינים וסרטוני הדרכה קצרים אני מזמינה אותכם לבקר ולעקוב אחרי גם בדף האינסטגרם והפייסבוק שלי הכנתם?! אל תשכחו לשתף ולתייג אותי מחכה לכם :)


סלט בוראטה, צנוניות וסלק
החומרים (ל-6-8 מנות):
2 סלקים קטנים, מבושלים במים או בתנור עד לכדי ריכוך, או סלקים מבושלים, ארוזים בוואקום
4 צנוניות
2 בצלים ירוקים
2 יחידות של גבינת בוראטה
שמן זית לזילוף
מלח פלפל לפי הטעם
לעיטור:
מעט עלי מנטה ומיקס נבטים
אופן ההכנה:
קולפים את הסלקים וחותכים לשמיניות. מנקים את הצנוניות, שוטפים ופורסים לפרוסות דקות. קולפים את הבצלים הירוקים וקוצצים דק.
מניחים על צלחת הגשה את שתי הבוראטות ובוצעים אותן קלות. מפזרים סביב את הסלקים החתוכים, פרוסות הצנוניות והבצל הקצוץ. מזלפים מסביב ועל הגבינה שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מעטרים עם עלי מנטה ומיקס נבטים ומגישים.
דרגת קושי: קל
זמן הכנה: 15 דקות
סוג המנה: חלבי
סטיילינג וצילומים: פסקל פרץ-רובין
Ingredients
- 2 small beets, cooked in water or baked in oven until soft, or cooked vacuum-packed
- 4 radishes
- 2 scallions
- 2 portions of burrata cheese
- Olive oil for drizzling
- Salt and pepper, to taste
- Toppings:
- Mint leaves
- Sprouts
Instructions
- Peel the beets and slice them into eighths. Rinse the radishes and slice them thinly. Peel the scallions and chop them finely.
- Place the 2 pieces of burrata on a serving plate and gently pierce them so that they open up and spill out onto the plate. Add the beet pieces, radish slices and chopped scallions. Drizzle olive oil on top, and season with salt and pepper. Adorn with mint leaves and sprouts.
- Level of difficulty: Easy.
- Time: 15 minutes.
- Status: Dairy.
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק