Jump to recipe

שבועות החג הכי לבן בשנה כבר כאן, ואני נרגשת לקראתו משום שזה הזמן לחגיגות של פרי האדמה ומוצרי החלב שעכשיו הם הופכים לעיקר. אפשר להכין מהם שלל מאכלים, להתפרע ולהיות יצירתיים ואגב כך ליצור חיבורים מעניינים של טעמים בין בצק לירקות ולגבינות. אני מאמינה שאתם כבר מוכנים עם המטעמים, המאפים והמאכלים המיוחדים שאותם תגישו בארוחת החג. חשבתי שתוכלו להוסיף עוד סלט נפלא עם גבינת בוראטה המצוינת. סלט לגבינת בוראטה עם צנוניות, סלק ושמן זית. זוהי מנה עדינה, מיוחדת ומאוד מרעננת וטעימה.

לעוד טעמים מעניינים וסרטוני הדרכה קצרים אני מזמינה אותכם לבקר ולעקוב  אחרי גם בדף האינסטגרם  והפייסבוק שלי הכנתם?! אל תשכחו לשתף ולתייג אותי מחכה לכם :)

 

סלט בוראטה, צנוניות וסלק
סלט בוראטה, צנוניות וסלק

 

סלט בוראטה, צנוניות וסלק

החומרים (ל-6-8 מנות):

2 סלקים קטנים, מבושלים במים או בתנור עד לכדי ריכוך, או סלקים מבושלים, ארוזים בוואקום

4 צנוניות

2 בצלים ירוקים

2 יחידות של גבינת בוראטה

שמן זית לזילוף

מלח פלפל לפי הטעם

לעיטור:

מעט עלי מנטה ומיקס נבטים

אופן ההכנה:

קולפים את הסלקים וחותכים לשמיניות. מנקים את הצנוניות, שוטפים ופורסים לפרוסות דקות. קולפים את הבצלים הירוקים וקוצצים דק.

מניחים על צלחת הגשה את שתי הבוראטות ובוצעים אותן קלות. מפזרים סביב את הסלקים החתוכים, פרוסות הצנוניות והבצל הקצוץ. מזלפים מסביב ועל הגבינה שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מעטרים עם עלי מנטה ומיקס נבטים ומגישים.

 

סלט בוראטה, צנוניות וסלק

דרגת קושי: קל

זמן הכנה: 15 דקות

סוג המנה: חלבי

סטיילינג וצילומים: פסקל פרץ-רובין

 

 

 

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here