

עשרות מתכונים להכנת סופגניות הכנתי לאורך השנים. אלו הן סופגניות קלילות אשר בבצק שלהן משלבים גבינה המעדנת ומעשירה את הבצק ומקנה לו מרקם וטעם מעט שונה מהמוכר.
החומרים: לכ- 16 יחידות
1/2 2 כוסות קמח מנופה
2 גביעים גבינה לבנה (5%, 9% שומן)
4 ביצים
1/3 כוס שמן קנולה
1/2 כפית אבקת אפייה
קליפה מגוררת מלימון או תפוז
1/4 כפית מלח
1/2 כוס סוכר
לטיגון:
שמן קנולה
לעיטור והגשה:
1/2 כוס ריבה אדומה
1/2 כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מניחים בקערה רחבה את הקמח, ומוסיפים תוך כדי בחישה ולישה את הגבינה, ויתר החומרים לשים עד לקבלת בצק אחיד.
צרים מהבצק כדורים בקוטר 3-4 ס"מ ומגלגלים במעט קמח. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב ומטילים לתוכו את כדורי הבצק. מטגנים עד שהכדורים מזהיבים.
מזלפים מעט ריבה בכל סופגנייה ובוזקים באבקת סוכר.
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק