כשמכינים תפוח סוכר – מצופה כולו בקארמל אדום לפעמים נשארים שאריות ציפוי.

נשאר לכם מהציפוי? קחו תבניות קרח פשוטה ורגילה או בצורות עשוייה

מסיליקון רססו בתרסיס שמן ומלאו בשארית הציפוי את התבניות הוסיפו מקלות לסוכריות וצננו תקבלו סוכריות על מקל.

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

פסקל פרץ-רובין
בשלנית, אופה, עיתונאית בתחום האוכל ומחברת ספרי בישול ואפייה. כותבת ומצלמת באופן קבוע את מדורי האוכל במעריב- סופהשבוע, מעריב השבוע- המגזין, ובגרוזלמפוסט.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here