כשחלב פוגש שוקולד מתקבל משקה חם מהביל עם עושר של טעמי השוקולד ומהווה תרופה לכל מצב. זהו משקה מפנק לאוהבים ולכל מי שאנו אוהבים קטנים ובוגרים. רצוי להשתמש בשוקולד איכותי שנותן טעם עמוק ועשיר למשקה.

החומרים: ל- 3 כוסות

3 כוסות חלב

1 מקל וניל

2 כפיות דבש

1 כפית סוכר חום

25 גרם שוקולד מריר איכותי 70%

חצי כוס ליקר בייליס

אופן ההכנה:

מביאים לסף רתיחה את החלב עם תוכן מקל הוניל הדבש והסוכר החום. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.

מוסיפים את ליקר הבייליס ומערבבים בעזרת מוט בלנדר ידני.

מוזגים לכוסות ומקשטים בעזרת תלתלי שוקולד.

 

המתכון באדיבות השוקולטייר רונן אפללו, צילום -אלכס אוקון

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here