עץ הלימון בגינתנו הניב השנה המון פרי, מה שהוביל אותי להכין מספר בקבוקים של משקה הלימונצ'לו הנפלא. אותם אני שומרת במקפיא עד לשימוש בכל אירוע.

 

החומרים: לכ-½1 ליטר

15 לימונים טריים

3 כוסות (600 גרם) סוכר

3 כוסות (750 מ"ל) מים מינרלים

750 מ"ל אלכוהול נקי 95%

 

אופן ההכנה: 

מקלפים את הלימונים בקולפן (החלק הצהוב בלבד) ומניחים בקערה רחבה.

מביאים לרתיחה בסיר סוכר ומים. מערבבים היטב, מסירים מהאש ומצננים.

יוצקים את סירופ הסוכר והאלכוהול על הקליפות ומערבבים. משהים בחדר 48 שעות, מסננים ומעבירים לבקבוקים. שומרים במקפיא.

 

  • טיפסקל

אספו בקבוקי זכוכית דקורטיביים כדי לשמור בהם את המשקה.

 

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here