ממרח טחינה בשני צבעים
Jump to recipe

ממרח טחינה בשני צבעים את צבעי הטחינה אפשר לשנות בעזרת הוספת חומרי גלם בצבעים שונים. סלק אדום מבושל וסחוט למשל יקנה טחינה סגולה וגמבה אדומה קלויה וטחונה תניב טחינה אדומה. מגישים לצד ממרח חומוס סלטים ופלאפל חומוס

רוצים להכין פיתה בבית?! כך תכינו בקלי קלות

החומרים: (ל-10-8 מנות)

לטחינה בהירה:

1 כוס טחינה גולמית, באיכות טובה

מלח ופלפל, לפי הטעם

מיץ מ-1-2 לימונים (תלוי בדרגת החמיצות שאהובה עליכם)

1 כוס מים

8 שיני שום בינוניות, כתושות

לטחינה ירוקה:

1 צרור פטרוזיליה, קצוצה דק

8 ענפי נענע, קצוצים דק




 * For the English recipe scroll down * 

לעוד טעמים מעניינים וסרטוני הדרכה קצרים אני מזמינה אותכם לבקר ולעקוב  אחרי גם בדף האינסטגרם  והפייסבוק שלי 

 

ממרח טחינה בשני צבעים

אופן ההכנה:

מניחים בקערה את הטחינה, המלח, הפלפל ומיץ הלימון. מערבבים היטב. מוסיפים בהדרגה את המים תוך כדי בחישה, עד לקבלת דרגת הסמיכות הרצויה.

לטחינה ירוקה: מוסיפים לטחינה הבהירה את עשבי התיבול, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול בהתאם. מעבירים לכלי בעל מכסה לסגירה הרמטית ושומרים במקרר.

ולנו יש פלאפל

דרגת קושי: קל

זמן הכנה: כחצי שעה

סוג המנה: פרווה




ולנו יש פלאפל

Two colors of tahini

Traditional tahini has a light tan color. You can also make purple tahini by adding cooked beets or red tahini by adding roasted peppers.

Styling and photo credit: Pascale Perez-Rubin

סטיילינג וצילומים – פסקל פרץ-רובין

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here