פשטידות אישיות ולבביות. מצויינות לארוחת עשר בבית הספר או אחרי יום עבודה מעייף, פשטידות ירקות אישיות הן פתרון נפלא לארוחה מזינה וקלת־הכנה. הניחוח המציף את הבית מזמין את כולם לבדוק מה הכנתי היום.

החומרים: ל-12 יחידות

70 גרם חמאה, מומסת

100 גרם קוטג' 5% שומן

1 גביע שמנת חמוצה

2 כוסות קמח תופח, מנופה

קורט מלח

1 כף סוכר

1/4 כפית אבקת סודה לשתייה

2 גמבות קלויות, קצוצות דק

3-4 גבעולי בזיליקום, קצוצים

2 כפות זיתים שחורים, מגולענים וקצוצים

2 ביצים

מלח ופלפל, לפי הטעם

אופן ההכנה: 

מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה.

יוצקים לתבנית שקעים משומנת ואופים 20-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שקיסם הננעץ

במאפינס יוצא יבש ונקי.מצננים ומשחררים בזהירות מהשקעים.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here