

פשטידות אישיות ולבביות. מצויינות לארוחת עשר בבית הספר או אחרי יום עבודה מעייף, פשטידות ירקות אישיות הן פתרון נפלא לארוחה מזינה וקלת־הכנה. הניחוח המציף את הבית מזמין את כולם לבדוק מה הכנתי היום.
החומרים: ל-12 יחידות
70 גרם חמאה, מומסת
100 גרם קוטג' 5% שומן
1 גביע שמנת חמוצה
2 כוסות קמח תופח, מנופה
קורט מלח
1 כף סוכר
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
2 גמבות קלויות, קצוצות דק
3-4 גבעולי בזיליקום, קצוצים
2 כפות זיתים שחורים, מגולענים וקצוצים
2 ביצים
מלח ופלפל, לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה.
יוצקים לתבנית שקעים משומנת ואופים 20-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שקיסם הננעץ
במאפינס יוצא יבש ונקי.מצננים ומשחררים בזהירות מהשקעים.
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק