

מה דעתכם להכין מאפה פשוט קל וטעים במיוחד? מאפה ללא בסיס, מספיק שימון התבנית בזיקה של גרגרי סולת,
קמח מצה, פירורי לחם אפילו שיבולת שועל, או פרורי ביסלי, קורנפלקס, שאריות ביגלה וכו' כל אלו עושים את העבודה
הם שומרים על בסיס יציב ולא לח ורטוב.
החומרים: לתבנית חסינת אש בגודל 25+30 ס"מ או בתבניות אישיות חד פעמיות
3 בצלים סגולים קלופים ופרוסים לטבעות דקות
3 בצלים קלופים ופרוסים לטבעות דקות
עלים מ-4 עלי תימין
3-4 כפות שמן זית
200 גרם גבינת עזים לבחירתכם יש להקפיד ולפרס דק מאוד ( כמו סנט מור)
4 ביצים טרופות
1 גביע שמנת חמוצה
מלח פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מאדים את הבצלים ותימין במחבת על להבה בינונית כ-10 דקות עם מכסה, ממשיכים לאדות ללא מכסה עד להזהבה והשחמה יפה.
מעבירים את הבצלים אל תבנית משומנת ובזוקה בפירורי לחם. מסדרים מעל את פרוסות הגבינה.
טורפים בקערה את הביצים והשמנת מתבלים במלח פלפל ויוצקים על הבצל והגבינה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות צ' כ- 305- 40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפה יוצא נקי ויבש.
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק