חשוב לשטוף היטב את גרגרי האורז במי ברז שלוש פעמים.

כדי לקבל את גרגרי האורז לבנים ובוהקים:

משרים את גרגרי אורז לילה קודם בהרבה מים עם מעט מיץ לימון.

טיפסקל לאורז מהיר

הביאו את המים לרתיחה מכבים להבה. מכסים במגבת את הסיר וממתינים 25 דקות.

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

פסקל פרץ-רובין
בשלנית, אופה, עיתונאית בתחום האוכל ומחברת ספרי בישול ואפייה. כותבת ומצלמת באופן קבוע את מדורי האוכל במעריב- סופהשבוע, מעריב השבוע- המגזין, ובגרוזלמפוסט.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here