לביבות בינוניות ורחבות, במבט ראשוני הן נראות כמו סוג של אומלט. אך טעמן אחר ושונה. מגישים אותן עם שמנת חמוצה ומלפפונים פרוסים, היוצרים שילוב טעמים מעניין.

החומרים: ל- 8 מנות

7 תפו"א קלופים ומגורים במגררת גסה

1 בצל גדול מגורר

2 קישואים מגוררים

2 ביצים

2 כפות קמח תירס (קורנפלור)

1/2 פלפל חריף קצוץ דק

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

2 כפות חמאה

לעיטור:

8 מלפפונים קלופים ופרוסים דק

1 גביע שמנת חמוצה

 

 

אופן ההכנה: 

סוחטים היטב את הנוזלים מתפוחי האדמה הבצל, והקישואים. מניחים בקערה את תפו"א, הבצל והקישואים מוסיפים את הביצים קמח תפוח האדמה,המלח והפלפל.

מערבבים ולשים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.

מחממים היטב מחבת טפלון וממיסים את חמאה. נוטלים בכף מעיסת תפוחי האדמה ומניחים במחבת ברווחים בין לביבה ללביבה. מעצבים קלות את צורתן של הלביבות הנתונות במחבת בעזרת שתי כפות.

מטגנים 3-2 דקות מכל צד עד לקבלת לביבות שחומות וזהובות. מוציאים ומניחים על מגבת נייר סופג. מגישים 3-2 לביבות בצלחת עליו מניחים כף שמנת ומעטרים בפרוסות מלפפונים.

 

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here