סנדוויץ' טונה עם אריסה, ממרח לימון כבוש, ביצה וירקות

הכריך הזה נבנה על בסיס הכריך הטוניסאי שעליו גדלתי. אני פריקית של חומרי גלם ומכינה הכל בבית. אני מכינה את האריסה ואת ממרח הלימונים הכבושים – מלימונים שגדלים אצלי בחצר. גם את הזיתים אני כובשת בעצמי במלח או בחומץ. אם קונים זיתים צריך לעשות זאת בחנויות מתמחות ולבחור את הזן הרצוי למתכון. אל תתפשרו על זיתים מקופסאות שימורים!

כריך /פריקסה

החומרים:

2 פרוסות לחם E-FREE

ממרח לימונים כבושים

ממרח אריסה

5-4 צ׳נקים של טונה בשמן זית

חופן זיתים מגולענים בשני צבעים (למשל מזן סורי וקלמטה)

חופן צלפים

1 ביצה קשה חתוכה לרבעים

1 עלה חסה סלונבה חתוך גס

 

אופן ההכנה: 

מרחו שכבה דקה של ממרח לימונים כבושים על אחת הפרוסות ומעליה שכבה עבה יותר של ממרח אריסה. סדרו מעל את הטונה, הזיתים, הצלפים והביצה, פזרו את החסה וסגרו עם הפרוסה הנוספת.

 

צילום: אורן דאי סטיילינג- ענת לבל

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here