החלטתם להשרות את הכנפיים במשרה (מרינדה), עשו זאת לפחות יום קודם לכן.

מנגבים את הכנפיים מהרוטב בנייר סופג , תוך כדי הצלייה הברישו אותם בנוזלי המשרה.

 

החומרים: ל- 6-4 מנות

1/2 ק"ג כנפיים נקיות וחתוכות

1 כף כמון

2 כפות רסק עגבניות

1 כפית סילאן

3 כפות שמן זית

1/4 כוס רוטב צילי מתוק

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

5 שיני שום כתושות

 

 אופן ההכנה:

מניחים בקערה רחבה את הכנפיים, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים.

מעבירים לתבנית ומשטחים. אופים בחום בינוני כחצי שעה.

לאחר מכן צולים בגריל התנור, בחום גבוה 200 מעלות צ' 15-10 דקות, או צולים את הכנפיים על המנגל בלהבה גלויה מעל לגחלים לוחשות.

 

כנפיים עסיסיות
כנפיים עסיסיות

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here