

החלטתם להשרות את הכנפיים במשרה (מרינדה), עשו זאת לפחות יום קודם לכן.
מנגבים את הכנפיים מהרוטב בנייר סופג , תוך כדי הצלייה הברישו אותם בנוזלי המשרה.
החומרים: ל- 6-4 מנות
1/2 ק"ג כנפיים נקיות וחתוכות
1 כף כמון
2 כפות רסק עגבניות
1 כפית סילאן
3 כפות שמן זית
1/4 כוס רוטב צילי מתוק
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
5 שיני שום כתושות
אופן ההכנה:
מניחים בקערה רחבה את הכנפיים, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים.
מעבירים לתבנית ומשטחים. אופים בחום בינוני כחצי שעה.
לאחר מכן צולים בגריל התנור, בחום גבוה 200 מעלות צ' 15-10 דקות, או צולים את הכנפיים על המנגל בלהבה גלויה מעל לגחלים לוחשות.


סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק