

רוצים לשמור על טריות עשבי התיבול שלכם ועל הדרך גם תקצצו אותם? קונים מארזי עשבי תיבול כמו – פטרוזיליה ,כוסברה ועוד… מכניסים כמות רצויה לשקית פלסטיק קטנה. מנפחים קלות את השקית וסוגרים היטב, ושומרים במקפיא.
מעוניינים להשתמש בעשבי תיבול לבישול? מוצאים מהמקפיא את שקית הפלסטיק עם עשבי התיבול משפשפים אותה היטב בכפות הידיים. כך בוללים ובעצם קוצצים את העשב הקפוא והוא מוכן לשימוש.
דרך נוספת לשימור עשבי התיבול: קוצצים דק את עשבי התיבול הרצויים ומכניסים כמות קטנה לשקעים בתבנית של קוביות קרח עם מעט מים ומקפיאים. כשרוצים פטרוזיליה קצוצה או כל עשב תיבול אחר פשוט מוציאים מספר קוביות קרח עם עשב התיבול הקפוא ומוסיפים למרק, תבשיל או קדרה.
צילום: פסקל פרץ-רובין
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק
היי פסקל. אשמח אם תשלחי אלי את מתכון העוגת שוקולד עם ציפוי האגוזי לוז . כי לא מצאתי המתכון באתר .
תודה . אני בפייסבוק silvana Arev
וגם בוואטסאפ .
לילה טוב. ❣
זה פשוט מאוד כתבי במנוע החיפוש באתר את שם המתכון אותו את מחפשת ואת שם
העוגה היא : עוגת שוקולד וקציפת לוז :)
https://www.pascalpr.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%a7%d7%a8%d7%9d-%d7%a9%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%93-%d7%95%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%a4%d7%aa-%d7%9c%d7%95%d7%96/
פסקל יקרה
אני מחפשת מתכון לעוגיות שוקולד ציפס שהן פריכות מבחוץ ורכות מבפנים
ניסיתי לפחות 5 מתכונים שונים. ולא הצלחתי להגיע לפריכות והרכות של העוגיה
תודה מראש
הי מגי
יש כאן באתר כמה עוגיות שוקולד ציפס
נסי אותן
שלום פסקל
כאשר יש במתכון עוגיות שצריך להוסיף שקדים אגוזים האם זה צריך להיות קלוי
תודה
הי דינאלה
אם צריך להיו קלוי זה יצוין בחומרים