רוצים לשמור על טריות עשבי התיבול שלכם ועל הדרך גם תקצצו אותם? קונים מארזי עשבי תיבול כמו – פטרוזיליה ,כוסברה ועוד… מכניסים כמות רצויה לשקית פלסטיק קטנה. מנפחים קלות את השקית וסוגרים היטב, ושומרים במקפיא.

מעוניינים להשתמש בעשבי תיבול לבישול? מוצאים מהמקפיא את שקית הפלסטיק עם עשבי התיבול משפשפים אותה היטב בכפות הידיים. כך בוללים ובעצם קוצצים את העשב הקפוא והוא מוכן לשימוש.

דרך נוספת לשימור עשבי התיבול: קוצצים דק את עשבי התיבול הרצויים ומכניסים כמות קטנה לשקעים בתבנית של קוביות קרח עם מעט מים ומקפיאים. כשרוצים פטרוזיליה קצוצה או כל עשב תיבול אחר פשוט מוציאים מספר קוביות קרח עם עשב התיבול הקפוא ומוסיפים למרק, תבשיל או קדרה.

צילום: פסקל פרץ-רובין

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

בשלנית, אופה, עיתונאית בתחום האוכל ומחברת ספרי בישול ואפייה. כותבת ומצלמת באופן קבוע את מדורי האוכל במעריב- סופהשבוע, מעריב השבוע- המגזין, ובגרוזלמפוסט.

6 תגובות

  1. היי פסקל. אשמח אם תשלחי אלי את מתכון העוגת שוקולד עם ציפוי האגוזי לוז . כי לא מצאתי המתכון באתר .
    תודה . אני בפייסבוק silvana Arev
    וגם בוואטסאפ .
    לילה טוב. ❣

  2. פסקל יקרה
    אני מחפשת מתכון לעוגיות שוקולד ציפס שהן פריכות מבחוץ ורכות מבפנים
    ניסיתי לפחות 5 מתכונים שונים. ולא הצלחתי להגיע לפריכות והרכות של העוגיה
    תודה מראש

  3. שלום פסקל
    כאשר יש במתכון עוגיות שצריך להוסיף שקדים אגוזים האם זה צריך להיות קלוי
    תודה

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here