

טיפסקל לשילוב אתני מוצלח במיוחד:
מצאתי דרך קלה ומהירה להכנת הכיסנים. אני משתמשת בעלי מלאווח מוכנים מהמטבח התימני, ממלאת את עלה הבצק במלית רצויה כמו מלית בשרית, חלבית, או צימחונית ( לאמפנדס, בוריקיטס, סמבוסק).
כיסוני בצק מלאווח


מקפלת לשניים, חורצת לאורך הכיסן בסכין חריץ אחד או שניים מברישה אותו בביצה טרופה ואופה. מתקבל כיסן גדול ונאה. אפשר להכין כיסנים קטנים יותר בעזרת כוס קורצים מכל עיגול בצק 3-2 עיגולי בצק, ממלאים במלית מברישים בביצה טרופה ואופים עד לקבלת גוון חום זהבהב.


סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין
הרשמו לניוזלטר של פסקל
הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק