בדרך כלל אנו משלבים את גרגרי הכוסמת במרקים במליות בהכנת קציצות ופשטידות. אך מה דעתכם להכין סלט עשיר ומגוון עם גרגרי הכוסמת אני בטוחה שתופתעו מהתוצאות. סלט עשיר צבעוני ובריא.

החומרים: ל- 6-8 מנות

1/2 1 כוסות כוסמת

1 כפית מלח

2 כפות שמן אגוזי לוז

2 כפות שמן זית

3 כפות חומץ בלסמי

2 פלפלים אדומים, נקיים חתוכים לקוביות

1 פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות

2 מלפפונים כבושים חתוכים לקוביות

2 כפות חמוציות

1/2 כוס שקדים מולבנים

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:

יוצקים ליטר מים לסיר מוסיפים את הכוסמת והמלח ומבשלים כחצי שעה ומסננים .

מוסיפים את השמנים והחומץ הבלסמי מתבלים במעט פלפל ומלח ומצננים. מוסיפים את כל החומרים טועמים ומתקנים תיבול.

 

סגנון וצילומים: פסקל פרץ -רובין 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here