קבלו מתכון נפלא להכנת כדורי שוקולד אהובים וטעימים. כמו כן תמצאו באתר מבחר מתכונים נוספים להכנת כדורי השוקולד , בטעמים, והפתעות.

החומרים: ל-20 כדורים

300 גרם עוגיות יבשות מכל סוג או שאריות עוגות (ביסקוויטים מסוג פתי בר)

3/4 כוס סוכר

6 כפות אבקת קקאו

150 גרם חמאה מרוככת

100 גרם שוקולד, שבור לקוביות

1 כף ליקר שוקולד

1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים דק

1/3 כוס חלב פושר

20 עטרות נייר

לציפוי:

שבבי שוקולד, או סוכריות צבעוניות קטנטנות

אופן ההכנה:

מניחים את הביסקוויטים או העוגיות או העוגות במעבד מזון ומרסקים לקבלת פרורים דקים.

שמים את הפירורים שהתקבלו בקערת הכנה. מוסיפים את הסוכר אבקת הקקאו ומערבבים מוסיפים את החמאה המרוככת. מערבבים היטב.

יוצקים את החלב לקלחת קטנה ומחממים על להבה נמוכה, מוסיפים את השוקולד, ומערבבים היטב עד שהוא נמס לגמרי. מוסיפים אל תערובת הביסקוויטים, מערבבים תוך לישה והוספת האגוזים הקצוצים.

מערבבים ומרטיבים את הידיים, צרים כדורים מהתערובת.

אם התערובת רכה מדי, והכדורים לא מקבלים צורה נאה, מכניסים אותה למקרר לשעה, מוציאים וצרים כדורים.

מפזרים על צלחת שטוחה שבבי השוקולד או הסוכריות הצבעוניות, מגלגלים בצלחת את כדורי השוקולד ומניחים בעטרות נייר. שומרים במקרר.

 

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here