לכדורי השוקולד יש הרבה גרסאות, ובדרך כלל משתמשים בביסקוויטים פשוטים או שאריות של עוגות ועוגיות, מוסיפים נוזלים או מעדנים המעניקים לכדורים מרקם נימוח וטעם עשיר.

החומרים: ל-21 כדורים

3-2 כוסות פירורי עוגה ועוגיות

2 כפות אגוזי מלך, קצוצים דק

2 כפות צימוקים

1 גביע מעדן שוקולד

2 כפות גבינה לבנה

לקרם שוקולד:

50 גר' חמאה

4 כפות קקאו

4 כפות סוכר (או יותר, לפי הטעם)

5-3 כפות מים

1 כפית רום (או ברנדי)

להגשה:

1 כוס פתיתי קוקוס (או אבקת קקאו)

סוכריות צבעוניות

עטרות נייר

אופן ההכנה:

מפוררים את העוגות והעוגיות לקערה.

מוסיפים לתערובת אגוזים, צימוקים, מעדן שוקולד וגבינה. לשים בידיים עד למרקם אחיד.

ממיסים את כל חומרי הקרם יחד על להבה נמוכה, ומוסיפים בהדרגה לתערובת הפירורים, עד לקבלת המרקם והמתיקות הרצויים.

נוטלים מעט מהתערובת ומעצבים לכדור קטן.

מגלגלים בפתיתי קוקוס או סוכריות ומניחים בעטרת נייר. חוזרים על הפעולה עד תום הבלילה, ומצננים במקרר עד הגשה.

 

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין 

 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here